Levering af outsourcede varer

Dual sourcing for at undgå produktionsstop

For at kostreducere har mange virksonheder skiftet leverandør fra EU til Kina.  Det er en god løsning så længe verden forholder sig rolig, leverancerne kommer som forventet og leverandørerne leverer som aftalt. Når skibene f.eks. er tvunget til at sejle om Afrikas sydkyst bliver man udfordret i supply chain. Ved forsinket levering finder man således ud af, hvor sårbar ens produktion er ved varemangel, som resulterer i øgede omkostninger.

I Præstmark arbejder vi med både leverandører fra Fjernøsten, Indien og Tyrkiet. Varer fra f.eks. Tyrkiet kan leveres på kort tid og kan løse dine logistiske udfordringer. Resultatet er, at du kan fortsætte din produktion og i sidste ende blive ved med at udfakturere.

Vores mand i Tyrkiet står for kommunikation, kvalitet, levering og at finde den rette leverandør til opgaven. Det gør at vi kan levere gasfjedre, hængsler, metal støbedele og specialfremstillede komponenter til fornuftige priser og aftalte leveringstider, både i alm. stål og rustfrie kvaliteter.

Kontakt os gerne med dit produkt- eller projekt og så finder vi sammen en løsning. 

Følg os på LinkedIn, hvor vi løbende lægger nye løsninger og produkter op. 

www.praestmark.dk   •   38 88 44 00   •   sales@praestmark.dk

Sourcing
Email
LinkedIn
Facebook

NYT NØGLEFRIT ADGANGSSYSTEM TIL ALLE

Luk op med din Mobil for at få adgang til dit skab.

Værkføren administrerer adgangen til samtlige skabe via sin App og giver individuel adgang til f.eks. værktøjs-/kemikalie-/administrations- og elskabe.
Ingen nøgleadministration og let adgang via gratis App.
Southco Keypanion App process