Nøglefri adgang til udlejningsmateriale

Adgangsløsning der kan tilpasses dine behov

Southco Keypanion App

Udlejningsmateriale der står på bygge- og festivalpladser, såsom toilet- og arbejdsvogne, kontorpavillioner samt arbejdscontainere, kan let sikres med elektroniske Southco låse. Disse låse styres via en sikret gratis app, hvor “ejeren af låsen”  kontrollerer adgang til sig selv eller medarbejdere til materiale. 

I app´en styrer man hvem, hvornår og i hvilket tidsrum man har mulighed for at have adgang til låger, døre, skabe eller andet aflåst materiale. 

STRØM ER IKKE NØDVENDIG, da der kan tilkobles et 12V batteri, der ikke fylder mere end en bilnøgle, og holder op til 2 år. 

“Ejeren af låsen” (administrator) kan efterfølgende tilgå loggen og se, hvem og hvornår låsen har været betjent, og om den efterfølgende er blevet låst igen. Hvis en medarbejder ikke længere skal have adgang, kan vedkommende slettes i appen, og er derefter udelukket fra at betjene låsen.  

Se i videoen nedenfor, hvordan det fungerer.

Kontakt os uforpligtende, vi sidder klar til at hjælpe dig.

www.praestmark.dk   •   38 88 44 00   •   sales@praestmark.d

Email
LinkedIn
Facebook

NYT NØGLEFRIT ADGANGSSYSTEM TIL ALLE

Luk op med din Mobil for at få adgang til dit skab.

Værkføren administrerer adgangen til samtlige skabe via sin App og giver individuel adgang til f.eks. værktøjs-/kemikalie-/administrations- og elskabe.
Ingen nøgleadministration og let adgang via gratis App.
Southco Keypanion App process